Η δραστηριότητα των γραφείων μας στον χώρο της ασφάλισης για 45 συναπτά έτη, οι 5.000 ενεργοί πελάτες μας και τα 10.500 ενεργά συμβόλαια τους μας δεσμεύουν, εκτός από το να είμαστε δίπλα σας όποτε μας χρειαστείτε, να σας προτείνουμε καθημερινά λύσεις για την αρτιότερη εξασφάλισή σας.!

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Οδηγία IDD - Insurance Distribution Directive

 Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ 2016/97/ΕΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Μετά την ψήφιση του νόμου περί της ενσωμάτωσης στην Ελληνική Νομοθεσία της Οδηγίας 2016/97/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Ι.D.D), ο οποίος κωδικοποιεί όλη μέχρι πρότινος νομοθεσία περί διαμεσολάβησης, σας παρουσιάζουμε παρακάτω ένα ενημερωτικό οδηγό με τις κυριότερες υποχρεώσεις και τις αλλαγές του νέου

νομοθετικού πλαισίου.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)
Ομαδικά συνταξιοδοτικά προγράμματα

 

Στο σύνθετο σημερινό οικονομικό  περιβάλλον, η πρόβλεψη για την διατήρηση ενός αξιοπρεπούς  επιπέδου διαβίωσης και μετά την συνταξιοδότηση αποτελεί προτεραιότητα για κάθε εργαζόμενο.

Η μεταβολή του εισοδήματος κατά τη συνταξιοδότηση αναμφισβήτητα επιφέρει αλλαγές στον τρόπο ζωής των Ελλήνων και διευρύνει τις κοινωνικές ανισότητες.

Έτσι πολλές επιχειρήσεις, θυγατρικές πολυεθνικών ομίλων και μη, παρέχουν στο Ανθρώπινο Δυναμικό τους  την δυνατότητα να συμμετέχουν σε ομαδικά συνταξιοδοτικά προγράμματα.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (5 Votes)

 

Σχετικά με τον εντοπισμό των ανασφάλιστων οχημάτων και την επιβολή διοικητικών και ποινικών κυρώσεων, σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία εντοπισμού δεν έχει ολοκληρωθεί, αντιθέτως, υπολογίζεται να πραγματοποιηθεί τρίτη διασταύρωση στις αρχές Σεπτεμβρίου η οποία θα είναι και καθοριστική. Όσοι εντοπιστούν ανασφάλιστοι, θα κληθούν να πληρώσουν και τα αναλογούντα πρόστιμα που προβλέπει η πρόσφατη νομοθεσία.

4.7777777777778 1 1 1 1 1 Rating 4.78 (9 Votes)
Ασφάλιση Ενυπόθηκης Κατοικίας Δανειολήπτη

Γνωρίζατε ότι oι δανειολήπτες επιλέγουν την ασφαλιστική εταιρεία και όχι η τράπεζα?

Χρήσιμες πληροφορίες για την ασφάλιση της κατοικίας σε περίπτωση στεγαστικού δανείου δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της η Ένωση Καταναλωτών η Ποιότητα της Ζωής με στόχο να ενημερώσει τους λήπτες δανείων για τα δικαιώματά τους.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (8 Votes)

Αthletes’ Protector Πρόγραµµα Οµαδικής Ασφάλισης Αθλητών

Τώρα η ασφάλεια είναι οµαδικό άθληµα - Ένα σύστηµα προστασίας για τους αθλητές όλων των ηλικιών.

Μέσα από ένα ευέλικτο σχήµα παροχών αλλά και πρόσθετων προνοµίων και υπηρεσιών, µπορείτε να επιλέξετε, αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες.

Έτσι θα µπορέσετε να απαλλαγείτε, τόσο εσείς όσο και οι αθλητές σας, από την οικονοµική επιβάρυνση που προκύπτει από ένα ατύχηµα και ταυτόχρονα να εµπλουτίσετε τις προσφερόµενες προς αυτούς υπηρεσίες

...σχεδιασµένο αποκλειστικά για εσάς.!

4.4545454545455 1 1 1 1 1 Rating 4.45 (11 Votes)

Βάσει των νέων νομοθετικών ρυθμίσεων για την υποχρεωτική ασφάλιση των αυτοκινήτων που τέθηκαν σε ισχύ επέρχονται σημαντικές αλλαγές τόσο στον τρόπο πληρωμής του ασφαλιστικού συμβολαίου όσο και σε ζητήματα που φορούν την ισχύ του.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (14 Votes)

Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες συμπεριλαμβάνουν επιπλέον καλύψεις στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο Ι.Χ., πέραν της Αστικής Ευθύνης που είναι η ελάχιστη κάλυψη για ένα εν κινήσει όχημα. Οι καλύψεις αυτές μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμες σε τροχαία περιστατικά ή και σε απρόβλεπτα περιστατικά. Eίναι απαραίτητο όμως να διαπιστώσουμε ποιες από αυτές είναι πιο σημαντικές κατά περίπτωση, ανάλογα με το περιεχόμενό τους.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (15 Votes)

Τα τελευταία χρόνια η προωθητική δραστηριότητα πρακτόρων που στερούνται ασφαλιστικής αδείας, και δρουν παράνομα, αυξάνει ραγδαίως τον αριθμό όσων πέφτουν θύματα ασφαλιστικής απάτης.

Βασικός παράγοντας για την ανάπτυξη ασφαλιστικών αλχημιών, που πολλές φορές περιλαμβάνουν ακόμη και ανύπαρκτες ασφαλιστικές εταιρείες, είναι η ισχύουσα οικονομική κρίση. Κατά συνέπεια, η κρίση αυτή καθίσταται εκμεταλλεύσιμη από τους ίδιους τους κατόχους και χρήστες της ασφάλισης. Άλλοτε πάλι, από τους «απατεώνες» που αναφέρθηκαν προηγουμένως.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (14 Votes)

Αντασφάλιση

Αντασφάλιση είναι η ασφάλιση από τρίτο της ασφαλιστικής κάλυψης που προσέφερε ο ασφαλιστής ή πιο απλά η ασφάλιση μέρους του κινδύνου που ανέλαβε ένας ασφαλιστής από έναν άλλο εξειδικευμένο ασφαλιστή που ονομάζεται αντασφαλιστής. Με απλά λόγια, η αντασφάλιση είναι η ασφάλιση της ασφάλισης.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (13 Votes)

Με αφορμή τους νέους νόμους και τις ισχύουσες διατάξεις για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας αλλά και όλων των οχημάτων που έχουν πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας σας αναφέρουμε επιγραμματικά κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε με απλά λόγια.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (12 Votes)

Σήμερα καλώς ή κακώς τα Δημόσια Ασφαλιστικά Ταμεία και τα κρατικά Νοσοκομεία αδυνατούν ΠΛΗΡΩΣ να καλύψουν είτε την πρωτοβάθμια, είτε τη δευτεροβάθμια Υγεία.!

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (12 Votes)