Η δραστηριότητα των γραφείων μας στον χώρο της ασφάλισης για 45 συναπτά έτη, οι 5.000 ενεργοί πελάτες μας και τα 10.500 ενεργά συμβόλαια τους μας δεσμεύουν, εκτός από το να είμαστε δίπλα σας όποτε μας χρειαστείτε, να σας προτείνουμε καθημερινά λύσεις για την αρτιότερη εξασφάλισή σας.!

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Βάσει των νέων νομοθετικών ρυθμίσεων για την υποχρεωτική ασφάλιση των αυτοκινήτων που τέθηκαν σε ισχύ επέρχονται σημαντικές αλλαγές τόσο στον τρόπο πληρωμής του ασφαλιστικού συμβολαίου όσο και σε ζητήματα που φορούν την ισχύ του.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (14 Votes)

Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες συμπεριλαμβάνουν επιπλέον καλύψεις στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο Ι.Χ., πέραν της Αστικής Ευθύνης που είναι η ελάχιστη κάλυψη για ένα εν κινήσει όχημα. Οι καλύψεις αυτές μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμες σε τροχαία περιστατικά ή και σε απρόβλεπτα περιστατικά. Eίναι απαραίτητο όμως να διαπιστώσουμε ποιες από αυτές είναι πιο σημαντικές κατά περίπτωση, ανάλογα με το περιεχόμενό τους.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (15 Votes)

Τα τελευταία χρόνια η προωθητική δραστηριότητα πρακτόρων που στερούνται ασφαλιστικής αδείας, και δρουν παράνομα, αυξάνει ραγδαίως τον αριθμό όσων πέφτουν θύματα ασφαλιστικής απάτης.

Βασικός παράγοντας για την ανάπτυξη ασφαλιστικών αλχημιών, που πολλές φορές περιλαμβάνουν ακόμη και ανύπαρκτες ασφαλιστικές εταιρείες, είναι η ισχύουσα οικονομική κρίση. Κατά συνέπεια, η κρίση αυτή καθίσταται εκμεταλλεύσιμη από τους ίδιους τους κατόχους και χρήστες της ασφάλισης. Άλλοτε πάλι, από τους «απατεώνες» που αναφέρθηκαν προηγουμένως.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (14 Votes)

Αντασφάλιση

Αντασφάλιση είναι η ασφάλιση από τρίτο της ασφαλιστικής κάλυψης που προσέφερε ο ασφαλιστής ή πιο απλά η ασφάλιση μέρους του κινδύνου που ανέλαβε ένας ασφαλιστής από έναν άλλο εξειδικευμένο ασφαλιστή που ονομάζεται αντασφαλιστής. Με απλά λόγια, η αντασφάλιση είναι η ασφάλιση της ασφάλισης.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (13 Votes)

Με αφορμή τους νέους νόμους και τις ισχύουσες διατάξεις για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας αλλά και όλων των οχημάτων που έχουν πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας σας αναφέρουμε επιγραμματικά κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε με απλά λόγια.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (12 Votes)
JA Magz

Εάν έχετε πέσει θύμα κλοπής, πρέπει να ενημερώσετε την Αστυνομία το ταχύτερο δυνατό. Η καταγγελία της κλοπής και η άσκηση μήνυσης είναιαπαραίτητη.

αμέσως μετά και σε κάθε άλλη περίπτωση θα πρέπει...

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (11 Votes)
Using CCK For Joomla

Να σταματήσετε αμέσως στον τόπο του ατυχήματος, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα κυκλοφοριακής αγωγής για να μην δημιουργήσετε πρόσθετουςκινδύνους στην κυκλοφορία.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (10 Votes)