Ομαδικά συνταξιοδοτικά προγράμματα

 

Στο σύνθετο σημερινό οικονομικό  περιβάλλον, η πρόβλεψη για την διατήρηση ενός αξιοπρεπούς  επιπέδου διαβίωσης και μετά την συνταξιοδότηση αποτελεί προτεραιότητα για κάθε εργαζόμενο.

Η μεταβολή του εισοδήματος κατά τη συνταξιοδότηση αναμφισβήτητα επιφέρει αλλαγές στον τρόπο ζωής των Ελλήνων και διευρύνει τις κοινωνικές ανισότητες.

Έτσι πολλές επιχειρήσεις, θυγατρικές πολυεθνικών ομίλων και μη, παρέχουν στο Ανθρώπινο Δυναμικό τους  την δυνατότητα να συμμετέχουν σε ομαδικά συνταξιοδοτικά προγράμματα.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (5 Votes)
Ασφάλιση Ενυπόθηκης Κατοικίας Δανειολήπτη

Γνωρίζατε ότι oι δανειολήπτες επιλέγουν την ασφαλιστική εταιρεία και όχι η τράπεζα?

Χρήσιμες πληροφορίες για την ασφάλιση της κατοικίας σε περίπτωση στεγαστικού δανείου δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της η Ένωση Καταναλωτών η Ποιότητα της Ζωής με στόχο να ενημερώσει τους λήπτες δανείων για τα δικαιώματά τους.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (8 Votes)

Αthletes’ Protector Πρόγραµµα Οµαδικής Ασφάλισης Αθλητών

Τώρα η ασφάλεια είναι οµαδικό άθληµα - Ένα σύστηµα προστασίας για τους αθλητές όλων των ηλικιών.

Μέσα από ένα ευέλικτο σχήµα παροχών αλλά και πρόσθετων προνοµίων και υπηρεσιών, µπορείτε να επιλέξετε, αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες.

Έτσι θα µπορέσετε να απαλλαγείτε, τόσο εσείς όσο και οι αθλητές σας, από την οικονοµική επιβάρυνση που προκύπτει από ένα ατύχηµα και ταυτόχρονα να εµπλουτίσετε τις προσφερόµενες προς αυτούς υπηρεσίες

...σχεδιασµένο αποκλειστικά για εσάς.!

4.4545454545455 1 1 1 1 1 Rating 4.45 (11 Votes)

Σήμερα καλώς ή κακώς τα Δημόσια Ασφαλιστικά Ταμεία και τα κρατικά Νοσοκομεία αδυνατούν ΠΛΗΡΩΣ να καλύψουν είτε την πρωτοβάθμια, είτε τη δευτεροβάθμια Υγεία.!

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (11 Votes)

Η D.A.S.- Hellas, η Νο 1 εταιρεία Νομικής Προστασίας, γνωρίζοντας όσο κανείς άλλος τις Νομικές Διαδικασίες, που απαιτούνται για την επιτυχημένη διεκδίκηση επισφαλών απαιτήσεων (απλήρωτα τιμολόγια, συναλλαγματικές, επιταγές κλπ.), απευθύνεται στον επιχειρηματικό κόσμο προσφέροντάς του την πιο ολοκληρωμένη και αξιόπιστη πρόταση.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (12 Votes)