Σήμερα καλώς ή κακώς τα Δημόσια Ασφαλιστικά Ταμεία και τα κρατικά Νοσοκομεία αδυνατούν ΠΛΗΡΩΣ να καλύψουν είτε την πρωτοβάθμια, είτε τη δευτεροβάθμια Υγεία.!

Σήμερα καλώς ή κακώς τα Δημόσια Ασφαλιστικά Ταμεία και τα κρατικά Νοσοκομεία αδυνατούν ΠΛΗΡΩΣ να καλύψουν είτε την πρωτοβάθμια, είτε τη δευτεροβάθμια Υγεία.!

Αν λοιπόν ρωτήσει κάποιος τον εαυτό του ή ένα από τα κοντινά του πρόσωπα «που θα πας αν πάθεις κάτι από Ασθένεια ή από Ατύχημα.;» υπάρχει περίπτωση να του πει κανείς «να πας στο κρατικό νοσοκομείο, να σε βάλουν σε ένα ράντζο στο διάδρομο, ή στην καλύτερη, να μπεις σε ένα θάλαμο με άλλους 8 ασθενείς και φυσικά να έχεις πάρει σεντόνια, μαζί σου ή φάρμακα, μπορεί και σε κάποια περίπτωση να σου ζητήσουν και το νυστέρι της επέμβασης».

Συνήθως η μοναδική κουβέντα που οι περισσότεροι προβάλουν, είναι:

"ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ"
Πράγματι η αντίρρηση των υποψήφιων ασφαλισμένων, είναι μια πραγματικότητα που έχει γονατίσει όλο τον Ελληνικό Λαό, χωρίς να υπάρχει φως στο βάθος του τούνελ.
Πρέπει όμως να συμφωνήσουμε ότι η Πρωτοβάθμια και η Δευτεροβάθμια Υγεία (επισκέψεις γιατρών, εξετάσεις, νοσηλεία σε νοσοκομείο κ.λ.π.) μέσω των Δημόσιων Ταμείων Κοινωνικής Ασφάλισης, είναι σε όλους μας γνωστό ότι πλέον είναι κάτι το ανέφικτο και στον τομέα αυτό τα πράγματα είναι πολύ κάτω της βάσης και αγγίζουν το μηδενικό.!
Δυστυχώς, καθημερινά επιβεβαιώνονται όλα τα πιο πάνω και δεν ελπίζει πλέον ο Έλληνας ότι τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.
Τι μένει.; Μόνο η Ιδιωτική Ασφάλιση σε μια Ασφαλιστική Εταιρία.
Ο κόσμος όμως νομίζει ότι για να κάνει ένα τέτοιο πρόγραμμα, θα πρέπει να πληρώσει πάρα πολλά χρήματα.
Και όμως τα πράγματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.

Πόσο καλό για ένα νέο 35 ετών θα ήταν ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο, όταν μάλιστα περιέχει και την πρωτοβάθμια περίθαλψη (επισκέψεις γιατρών, εξετάσεις κ.λ.π.) και την δευτεροβάθμια περίθαλψη (νοσηλεία στα καλύτερα και μεγαλύτερα Ιδιωτικά Νοσοκομεία και κλινικές).;
ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ
Αν σε ένα 35άρη του λείψουν καθημερινά το πολύ 1,00€ τότε:
α) θα πεινάσει ;
β) θα πτωχεύσει ;
γ) θα δυστυχήσει ;
Αν ΔΕΝ πεινάσει, αν ΔΕΝ πτωχεύσει, αν ΔΕΝ δυστυχήσει, τότε μπορεί να έχει μια πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη που θα τη ζήλευε η καλύτερη κοινωνική ασφάλιση, σαν κι' αυτές που βλέπουμε στο εξωτερικό και τις ζηλεύουμε.!

Όλα αυτά ΜΟΝΟ ΜΕ 1,00€ την ημέρα ή 30,00 € το μήνα ΜΟΝΟ.!
Ρωτήστε μας…!

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (12 Votes)